18.1.2022. 12:07
0
Semir Štilić potpisao novi ugovor s FK Željezničar
Rukovodstvo FK Željezničar i Semir Štilić potpisali su novi ugovor, te se tako sjajni veznjak vraća u redove Plavih.

Semir Štilić se 2019. godine nakon bogate inostrane karijere vratio na Grbavicu i ukupno je odigrao 47 utakmica na kojima je postigao 18 golova i dodao 16 asistencija.

Semir Štilić je rođen 8. oktobra 1987. godine u Sarajevu. Prošao je sve selekcije Omladinske škole FK Željezničar, a potom je za prvi tim igrao od sezone 2004/2005 do 2007/2008. S Grbavice je prešao u Lech Poznan sa kojim je osvojio prvenstvo, kup i super kup Poljske. Potom je igrao za Karpaty, Gaziantepspor, Wisla Krakow, APOEL, te Wislu Plock.

Štilić će već danas obaviti prvi trening sa Plavima, saopštili su iz FK Željezničar.

(Ajdin Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.