22.1.2022. 20:01
0
Futsal - BiH poražena od Španije
Naši momci postigli su prvi gol ikada na velikim takmičenjima za BiH, kada je gol postigao Josip Bošković 8 i po minuta prije kraja poluvremena. Ipak tri minuta prije odlaska na odmor, Španci su postigli i treći pogodak. Lozano je pogodio sa velike distance snažnim šutem.

U drugom poluvremenu gol za Španiju postigao je Ortiz, a isti grač pogodio je i za konačnih 5:1. Španija je prva u grupi D sa tri boda, dok je BiH trenutno na posljednjem mjestu, prenosi N1.


U drugoj utakmici koja je odigrana ranije danas u grupi D, Gruzija je napravila iznenađenje savladavši favorizovani Azerbejdžan rezultatom 3:2, i to nakon preokreta. Upravo protiv selekcije Gruzije će reprezentacija BiH igrati u drugom kolu Evropskog prvenstva u srijedu 26. januara u 17:30h.


(Kenan Bešlija) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.