27.1.2022. 18:55
0
Mulalić: Nije ovo loše za prvi put, odnos prema igri je veoma dobar
Fudbaleri Željezničara bili su sigurni u prvom pripremnom susretu protiv Batona, a zadovoljan je bio strateg "Plavih" Edis Mulalić.

Iako su Plavi gubili već na samom otvaranju susreta, dobrom igrom preokrenuli su rezultat i na kraju slavili uvjerljivu pobjedu.

“Prvi put igramo u ovom sastavu i prvo i drugo poluvrijeme. Još smo friški, malo floskula, ali tako je. Teški smo, jutros smo imali trening. Nije to loše za prvi put. Pogotovo odnos prema igri. Primimo prvi gol na početku, neću reći iz nekog podcijenjivanja, ali super je da se to sada desilo, odmah možeš utegnuti neke stvari. Foksuirali smo se da izađemo visoko i napravimo jedan dobar trening, bez neke štednje. Normalno da će biti grešaka, tehničke greške nisu problem, noge su teške. Bitno je da igrači imaju dobar odnos.”, rekao je Edis Mulalić.

Željezničar se na Ilidži priprema do 30. januara kada odlazi na pripreme u Konjic.

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.