8.5.2022. 19:29
0
Vaha dobio uslov za ostanak na klupi Maroka, odluka sutra
Vahid Halilhodžić uskoro bi mogao dobiti otkaz na klupi reprezentacije Maroka. O tome se već uveliko piše nekoliko sedmica.

Međutim, to neće morati biti tako. Naime, Halilhodžić je na sastanku sa čelnicima Fudbalskog Saveza Maroka dobio uslov po kojem će moći nastaviti raditi i voditi ekipu na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Halilhodžić će jednostavno morati vratiti igrače kojih se odrekao zbog nediscipline. Prije svih, Halilhodžić će morati vratiti prvo ime marokanske selekcije, Hakima Ziyecha, a uz njega bi u paketu morali biti vraćeni i Noussair Mazraoui i Amine Harit, pišu marokanski mediji.

Iz saveza su našem stručnjaku dali 24 sata da razmisli i odgovori na ultimatum.

Halilhodžić je jedini selektor koji je četiri različite reprezentacije kvalifikovao na Svjetska prvenstva, ali čini se da ni to nije dovoljno pred ogromnim pritiskom javnosti da se u tim vrate najveće zvijezde.

Naš trener poznat je kao karakterno beskompromisan i pitanje je da li će sutra uopšte više imati posao.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.