19.6.2022. 19:21
0
Džeko emotivno o Kolarovu: Više si od saigrača i prijatelja
Edin Džeko nije na najbolji mogući način primio vijest kako se Aleksandar Kolarov povlači iz aktivnog igranja fudbalom.

Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine objavio je post na društvenim mrežama, u kojem se igrački oprašta od osobe za koju kaže da je više od prijatelja.

“Bio si tu za mene kada je trebalo, bio sam tu za tebe kada god sam trebao. Tvoji centaršutevi, moji golovi, poznavali smo jedan drugog na terenu, bolje nego iko i ne mogu ti opisati koliko mi je žao što te više nećemo gledati na terenu. Svi jednom moraju reći zbogom, a ja sam ponosan što sam imao priliku dijeliti svlačionicu s tobom, kroz moju karijeru i radovati se uspjesima, titulama prvaka i zajedničkim golovima.

Više si od saigrača, više si od prijatelja, i to što se više nećemo sresti na terenu, neće promijeniti ništa, jer ostaju zajedničke uspomene koje ćemo prepričavati našoj djeci kada god se sretnemo, a sretat ćemo se često. Odmori se brate i uživaj!”, poručio je između ostalog Džeko.



Džeko i Kolarov bili su saigrači u tri kluba, Manchester Cityju, Romi i Interu.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.