24.7.2022. 22:32
0
Amir Hadžiahmetović karijeru nastavlja u slavnom Interu?
Amir Hadžiahmetović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, karijeru bi mogao nastaviti u višestrukom prvaku Italije.

Kako pišu turski mediji za usluge našeg veznjaka zainteresovan je milanski Inter!

Klub iz Turske navodno još nije dobio nijednu ponudu, ali kako navodi Fanatik skauti Intera detaljno su pratili Hadžiahmetović, te će "u narednim danima pokucati na vrata Konyaspora kako bi se obavili pregovori o transferu".

Mediji navode kako se naš veznjak dovodio u vezu sa transferom u Galatasaray, a ranije se pisalo da je za njega zainstereovan i Udinese.

Čelnici Konyaspora za usluge reprezentativca traže sedam miliona eura.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.