11.8.2022. 17:36
0
Karim Benzema: Pomogao mi je Ronaldov odlazak iz Reala

Francuski napadač Karim Benzema je potvrdio ono što je svim ljubiteljima fudbala već jasno.

Francuz je priznao da je zaigrao mnogo bolje od odlaska Kristijana Ronalda (Cristiano) iz tabora Madriđana.

- Za mene je sve drugačije otkad je Kristijano Ronaldo napustio Real. Istina je da sam postigao mnogo više golova, ali kad je on bio ovdje, imali smo drugačiji stil igre, više sam asistirao. Stvarno mi je pomogao na terenu i izvan njega. Ali tada sam znao da mogu učiniti mnogo više i kada je otišao, došlo je vrijeme da promijenim igru i ambicije i trenutno mi to dobro ide, rekao je Benzema. 
Golgeter je bio strijelac i sinoć u meču Superkupa Evrope protiv Ajntrahta iz Frankfurta.

Tim pogotkom prestigao je Raula Gonzalesa na vječnoj listi najboljih strijelaca Reala i ispred njega ostao je samo Kristijano Ronaldo.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.