14.8.2022. 11:24
0
Ten Hag: Moja odgovornost je najveća

Mančester junajted jučer je poniženod Brentforda (4:0). "Pčele" su za samo 35 minuta igre u prvom poluvremenu postigle četiri gola i tako nanijele težak poraz izabranicima Erik ten Hag.

Velike greške
- Moja je odgovornost da pružim objašnjenje za ovaj rezultat, rekao je menadžer Junajteda i dodao:.

- Očigledno je da je naš nastup bio vema loš. Kada pravite ovakve greške ne možete da osvojite bodove. Na terenu treba da preuzimamo odgovornost, na da pravimo ovakve greške na najvišem nivou. Moramo da vratimo samopouzdanje i da se izborimo sa ovim razočarenjem. Treba da budemo spremni za bitke, i kao individualci i kao tim. Trenutno stvari nisu dobre – moramo da motivišemo jedni druge.

Na pitanje o potencijalnim pojačanjima nizozemski trener je odgovorio.

Potrebna su nam pojačanja
- Jasno je da su nam potrebna pojačanja, ali trenutno ne želim da mislim o tome. Igrači koje imamo su dobri i moraju da budu bolji od ovoga što su prikazali protiv Brentforda. Vidio sam neke dobre stvari na početku sezone, ali ovaj rezultat me je razočarao. Žao mi je navijača – podržavaju nas koliko god mogu, a mi smo ih iznevjerili. Moja odgovornost je najveća, zaključio je Ten Hag.

Junajted u narednom kolu dočekuje Liverpul.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.