19.8.2022. 13:26
0
Fudbaleri Tuzla Cityja spremno dočekuju utakmicu sa Leotarom
Fudbaleri Tuzla Cityja poslije pobjede u zaostaloj utakmici nad Posušjem ovog vikenda ponovo imaju ulogu domaćina u utakmici sa Leotarom iz Trebinja.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica. Leotar diže formu u zadnjim mečevima što je i normalno jer su doveli dosta novih igrača. Defanzivno su dosta dobro organizovani sa brom tranzicijom prema naprijed na što moramo obratiti posebnu pažnju. Mi smo uspjeli da neke igrače osvježimo u ovoj zadnjoj utakmici i da ih sačuvamo za subotnju utakmicu. Tako da sutra potpuno odmorni očekujemo ovaj meč. Mi ćemo se postaviti tako da dođemo do našeg cilja a to su tri boda - rekao je šef stručnog štaba Tuzla Cityja Dragan Jović. 

U sastavu neće biti Hrkača zbog povrede, ali su u konkurenciji Karjašević i Pantelić. 

- Još jednom bih se zahvalio našim domaćinima u Srebreniku, na odličnom prijemu, na podršci svih 90 minuta i pozivam ih sutra da nas ponovo podrže a siguran sam da će igrači svojim zalaganjem, igrom i nadam se rezultatom na najbolji način uzvratiti - istakao je Jović. 

Utakmica Tuzla City - Leotar igra se u subotu, 20. augusta, na Gradskom stadionu u Srebreniku od 17.30 sati.

(FENA/A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.