18.9.2022. 14:19
0
Selektoru Zmajeva Ivaylu Petevu stigle loše vijesti uoči sutrašnjeg okupljanja
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Ivaylo Petev, suočio se sa problemima uoči sutrašnjeg okupljanja Zmajeva za posljednje mečeve Lige nacija.

Dolazak na okupljanje je otkazao fudbaler zagrebačkog Dinama, Luka Menalo, kojeg već neko vrijeme muči povreda, a zbog koje neće u trenažnom procesu biti do kraja ovog mjeseca.

To znači da Menalo neće moći igrati za Zmajeve protiv Crne Gore i Rumunije, a da li će Petev uputiti naknadni poziv nekome od bh. fudbalera, ostaje nam da vidimo u narednim danima.

Podsjetimo, Zmajevi prvo igraju protiv Crne Gore u Zenici na Bilinom polju, a ova utakmica je na rasporedu 23. septembra, dok tri dana kasnije gostujemo Rumuniji.

Menalo je na posljednjih osam utakmica za reprezentaciju BiH postigao osam pogodaka, pa će njegov izostanak protiv Crne Gore i Rumunije biti veliki hendikep za Peteva i Zmajeve. 

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.