27.9.2022. 13:27
1
Jedna od najmoćnijih i najljepših menadžerica u centru skandala: Bivši muž je udarao na ulici
Jedna od najljepših menadžerica današnjice, 49-godišnja Anamaria Prodan, našla se u centru skandala nakon što se fizički sukobila s bivšim mužem i trenerom Laurentium Reghecampfom. Nekadašnji par se potukao nasred ulice, a sve je snimljeno mobitelom koji vjerovatno pripada Anamarijinom vozaču.

Na snimku se vidi kako menadžerica pokazuje nešto bivšem mužu, koji je danas na klupi Neftčija iz Bakua, a nakon nekog vremena on ju, očito izneriviran onime što je vidio, počeo udarati na ulici. Tačan razlog fizičkog sukoba nije poznat, kao ni što je tačno menadžerica pokazala bivšem mužu.

Prodan se za Reghecampfa udala 2008. godine, a već više od godinu dana ne žive zajedno iako službeno nisu razvedeni. Anamariji je ovo drugi muž, a prije spomenutog trenera je bila devet godina u braku s rumunskim košarkašem Tiberiuom Dumitrescuom s kojim ima dvije kćerke 23-godišnju Rebeccu i 22-godišnju Sarah.

Prodan je radeći kao nogometni menadžer, a ujedno i model koji se slikao i za Playboy, zaradila više od 170 miliona eura, a golotinju ne smatra nečim lošim.

“Ne vidim ništa loše u fotografiranju u magazinima za odrasle. Dopustila bih i svojoj kćeri da to radi ako želi”, rekla je nekadašnja menadžerica slavnog Adriana Mutua.

Anamaria je i dalje aktivna, a nedavno je dobila i spor s rumunskim nogometašem Dennisom Manom koji nastupa za Parmu. Sud je naložio veznjaku da joj isplati 350.000 eura.




(Admir O.)

 

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.