1.10.2022. 11:50
1
Španija bruji o romansi Casillasa i Shakire: Legendarni golman se oglasio
U Španiji je jedna tema apsolutni fokus svih medija. Objavljeno je da su Iker Casillas i Shakira u vezi.

Nedavno je nekoliko ozbiljnih španskih medija ojbavilo ovu informaciju, koja je bila potpuno neočekivano jer se Shakira rastala sa Gerardom Piqueom, fudbalerom Barcelone, dok se Casillas ranije razveo sa čuvenom španskom voditeljkom Sarom Carbonero.

Glasine da se Casillas viđa sa Shakirom pojavile su se još tokom 2021. godine kada su oboje bili u tada navodno sretnim vezama.

Casillas je odmah odlučio da se oglasi javno i demantuje glasine da je u vezi sa kolumbijskom pjevačicom, a na Instagramu je objavio snimke ekrana sa medijima koji su dovodili njih dvoje u vezi.

Bivši golman je objavio i uvredljiv izraz na španskom da bi pokazao svoje ogorčenje zbog ovih navoda.

Iker i Sara imaju dvoje djece i bili su u braku pet godina, dok su Shakira i Gerard dobili Saschu i Milana tokom 12 godina veze.


(Admir O.)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.