15.10.2022. 21:17
0
Mulalić nakon poraza od Širokog Brijega: Šta je, tu je, idemo dalje
Nemoćni, nezainteresovani i bezidejni Željezničar poražen je u derbiju 14. kola Premijer lige BiH od Širokog Brijega na Pecari.

Domaći su slavili sa 1:0 golom Bagarića u 61. minuti. Edis Mulalić, trener Sarajlija, nije mogao biti zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

- Teška utakmica. Dobro otvorimo utakmicu, imamo situaciju da povedemo, a onda ničim izazvani gubimo duele na drugu loptu.

U drugom poluvremenu se nije igralo aktivno 15-ak minuta. Šta znam, vidjelo se da teško možemo nadomjestiti bilo koji izostanak. Ali, šta je, tu je, idemo dalje.

U finišu smo imali par situacija da završimo šutom, ali... Pomiješani su osjećaji, idemo dalje - kazao je Edis Mulalić, trener Željezničara za MYTV.

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.