20.10.2022. 18:30
1
Treneru pozlilo na utakmici: Nisu ga uspjeli spasiti, preminuo u 37. godini
Rui Guimaraes, futsal trener iz Portugala preminuo je od srčanog udara na prijateljskoj utakmici svog kluba u Kuvajtu.

Nesretni trener preminuo je u 37. godini života, a tokom utakmice osjetio je bol u prsima. Brzo je prebačen u bolnicu, ali ondje je nažalost preminuo od srčanog udara, prenose lokalni mediji.

Fernando Gomes, predsjednik Portugalskog nogometnog saveza oglasio se kratkom porukom u kojoj je izrazio saučešće porodici i prijateljima, ali i tugu zbog preranog odlaska velikog stručnjaka.

Rui Guimaraes je bio na glasu kao jedan od stručnjaka s ogromnim međunarodnim iskustvom, radio je u futsalu klubovima širom svijeta. Od Švicarske, Italije, Grčke pa sve do Ujedinjenih Arapskih Emirata, piše španski AS, prenosi N1. 


(A.R.) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.