28.11.2022. 12:54
2
Borjanova žena, poznatija kao "Vruća Sneki" obračunala se sa hrvatskim navijačima: Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom
Snežana Borjan, supruga kanadskog reprezentativca Milana Borjana, oglasila se na društvenim mrežama nakon utakmice Hrvatske i Kanade (4:1) na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

“Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Woow!

Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma, koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi”, napisala je uz fotografiju sa sinom.

Objavila je i screenshotove poruka. Ova je poruke primila nakon što se broj njenog i suprugovog telefona počeo masovno širiti WhatsApp grupama.

“Koja je poenta? Koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom! Svako normalan bi slavio pobjedu, A vi živite i slavite mržnju”, poručila je Hrvatima, prenosi Index.

Podsjećamo, kanadski golman i kapiten srpskih korijena je prije nekoliko godina rekao da Knin (gdje je rođen) i Dalmaciju smatra dijelom Srbije, a ne Hrvatske.

Tokom jučerašnje utakmice hrvatski navijači Borjanu su skandirali da je “ustaša”, On im je odgovarao podizanjem tri prsta.

Njegova supruga Snežana najpoznatija je kanadska WAGsica. Snežana, ili kako je mnogi zovu, “Vruća Sneki”, veoma je aktivna u svijetu nogometa.

Tako aktivno prati i reprezentaciju Srbije. Pomaže voditi golmanski kamp i vlasnica je restorana na Zlatiboru.


(Admir O.)

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.