1.12.2022. 18:45
0
Lukaku nakon najgore utakmici u karijeri razbio klupu Belgije i završio u suzama
Nakon velike drame u drugom poluvremenu Hrvatska je izvukla remi 0:0 s Belgijom i kao drugoplasirana u grupi F plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Belgija je u drugom poluvremenu bila nadmoćna, imala je nekoliko fantastičnih prilika, a Hrvatska za veliki bod može zahvaliti dvojici igrača.

Mladom stoperu Jošku Gvardiolu, koji je praktički sam nosio odbranu Hrvatske, i Romeluu Lukakuu. Ono što je sjajni belgijski napadač promašio je nevjerovatno. Stativa, pa nekoliko zicera s tri, četiri metra... Jednostavno nije mogao pogoditi praznu mrežu.

Nakon susreta se rasplakao znajući da su njegovi promašaji Belgiju poslali kući. Razbio je klupu Belgije, a onda se slomio u suzama.

Tješio ga je pomoćni trener Belgije Thierry Henry.

(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.