5.12.2022. 17:05
0
Japanci šokirali Hrvatsku: Sve je krenulo od velikog nesporazuma i poklonjenog kornera
Fudbalska reprezentacija Japana na dobrom je putu da napravi još jedno veliko iznenađenje na Mundijalu u Kataru.

Nakon pobjede nad Njemačkom i Španijom u grupnoj fazi, Samuraji u meču osmine finala nakon prvog dijela igre vode protiv Hrvatske rezultatom 1:0.

Japan je poveo u 44. minuti i to poslije kornera do kojeg je došlo zahvaljujući nesporazumu Juranovića i Livakovića. Fudbaler i golman Hrvatske nisu dobro iskomunicirali pa je Juranović poslao loptu u korner, umjesto da golman lagano interveniše.

Poslije ubacivanja sa strane i velike gužve u šesnaestercu, lopta je stigla do Maede koji trese mrežu Vatrenih. Nakon provjere eventualnog ofsajda, iz VAR sobe stigla je informacija da je sve čisto pa su Japanci mogli krenuti sa slavljem.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.