14.12.2022. 17:55
0
Navijači iznenađeni: Gazda kluba navodno lično odobrio, Ronaldo trenirao u starom jatu
Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, nakon ispadanja Portugala sa Mundijala od Maroka, vratio se individualnim treninzima, jer je još uvijek bez kluba.

Neslavnu povratničku epizodu CR je okončao u svađi sa trenerom Erikom Ten Hagom i pojedinim fudbalerima Manchester Uniteda, pa je postao slobodan igrač, nakon čega ga je dočekala klupa od selektora Fernanda Santoša u odlučujućim mečevima nokaut faze SP protiv Švicarske i Maroka.

Poznati pouzdani sportski novinar Fabrizio Romano objavio je da Portugalac trenira u sportskom centru Real Madrida Valdebebas. Ronaldo na odvojenom terenu održava formu i čeka gdje će nastaviti svoju bogatu karijeru.

37-godišnjak iz Madeire ne želi još uvijek reći zbogom fudbalu, iako se vidi da je njegova karijera na zalasku, jer daleko je od partija koje je pružao u prošlosti.

Iako se ranije Cristiano povezivao sa Al Nassrom iz Saudijske Arabije, on je to demantovao, iako su mediji pisali da je trebao zarađivati nestvarnih 200 miliona dolara godišnje.

Da li je naredna destinacija Ronalda Madrid, ili se ipak samo komotno osjeća za pripreme i nove izazove u Španiji, sigurno ćemo uskoro saznati.



(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.