22.12.2022. 21:30
0
FIFA otvorila istragu zbog Turčina na finalu u Kataru
Svjetska fudbalska federacija otvorila je istragu kako je poznati turski kuhar i mesar dospio na teren tokom proslave Argentinaca nakon finala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Mnogi su bili iznenađeni kad su na terenu tokom slavlja i ceremonije pored Lea Messija i ostalih argentinskih asova videli Nusreta Gokcea, alias Salt Bae, poznatom turskog kuhara, mesara i vlasnika restorana.

Kamere kao i brojni fotoreporteri snimili su Nusreta Gokcea kako se napadno šetao među argentinskim fudbalerima, uznemiravao ih, uzimao Zlatni pehar u ruke i ljubio ga, izvodio lični performas, čak vukao Messija za rukav kako bi se slikao s njim.

Svjetsko prvenstvo u Kataru je ocjenjeno kao jedno od najbolje organizovanih takmičenja na planeti, ali su mnogi ovaj upad nepozvanog gosta ocijenili kao veliki propust organizatora.

Salt Bae je vjerovatno postigao cilj, svi govore o njemu, makar to bili i ružni komentari.

Argentina je u finalu Mundijala pobijedila Francusku nakon boljeg izvođenja penala i treći put u historiji postala prvak svijeta, navodi N1. 


(A.R.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.