4.1.2023. 11:42
0
Luksuz: Ovako izgleda Ronaldova vila u Rijadu
FOTO: Screenshot
Cristiano Ronaldo novi je igrač saudijskog Al Nassra. Potpisao je dvogodišnji ugovor koji mu garantira 200 miliona eura po sezoni, a domaćini su mislili na svaki detalj.

Za portugalsku zvijezdu pripremili su luksuzno izdanje koje vrijedi 14 miliona eura, a na raspolaganju ima osam spavaćih soba, kao i tri manja objekta u dvorištu. Dakako, to nije sve. Od popratnih sadržaja vila ima olimpijski bazen, ali i vodopad na ulazu u kuću.

Vila se nalazi u jednom od najluksuznijih dijelova Rijada, Al-Muhamadiju, koji je izdvojen od strogih islamskih pravila koja vladaju u Saudijskoj Arabiji.



Ronaldova će djeca ići u međunarodnu školu, a ni portugalskom nogometašu posao neće biti daleko. Mrsool Park, stadion na kojem svoje utakmice igra Al Nassr, nalazi se u blizini prestižnoga kvarta, piše Gol.hr. 


(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.