22.1.2023. 10:11
0
Hadžibegić i Misimović se u Milanu sastali sa Džekom i Krunićem
Nakon što su u Dubaiju posjetili Miralema Pjanića, selektor Faruk Hadžibegić i direktor A reprezentacije Zvjezdan Misimović su otputovali u Milano, saopšteno je iz FS BiH.

Razlog posjete ovom italijanskom gradu su sastanci sa reprezentativcima, kapitenom Edinom Džekom i sa Radetom Krunićem.

„Nastavljamo sa obilascima naših reprezentativaca, jer vremena je malo do prvih kvalifikacionih utakmica i želimo da ih upoznamo sa planovima za naredni period. Došli smo u Milano gdje smo se sastali sa Džekom i Krunićem. Igračima koji imaju veoma važnu ulogu u nacionalnom timu. Ne trebamo trošiti riječi o kvalitetima našeg kapitena. Kao i o vezisti Milana. To su igrači koji prave prevagu na terenu”, kazao je Hadžibegić i dodao:

“Proveli smo vrijeme u konstruktivnom razgovoru. I sretan sam kad vidim naše igrače kako sa pozitivnim stavom dočekuju bitne utakmice u dresu reprezentacije koje nam predstoje. Svi zajedno vjerujemo da imamo velike šanse da u predstojećem ciklusu napravimo uspjeh i sve smo podredili tom cilju. Edinu Džeki čestitam rođenje kćerke“, rekao je Faruk Hadžibegić.

Hadžibegić i Misimović planiraju još mnogo posjeta.

Naredna stanica selektoru i direktoru A reprezentacije biće Marseille gdje će posjetiti Seada Kolašinca.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.