15.2.2023. 10:00
0
Velika tragedija: Preminula 5-godišnja kćerka zvijezde francuskog kluba
Ignatius Ganago, fudbaler francuskog Nantesa, preskočit će susret šesnaestine finala Evropske lige protiv Juventusa. Neposredno pred susret primio je užasnu vijest, njegova 5-godišnja kći je preminula.

Čim je saznao da mu je kći bolesna, 23-godišnji fudbaler je otputovao u Kamerun, ali djevojčica je preminula prije njegova dolaska.

Tužnu vijest potvrdio je francuski prvoligaš na službenom profilu na Twitteru izrazivši saučešće svojem članu i njegovoj porodici:

“S dubokom tugom saznali smo za smrt kćeri našeg napadača Ignatiusa Ganaga. Puno mislimo na tebe, Gana, klub je uz vas kroz ovo teško iskušenje”, poručili su iz francuskog kluba.

Velik broj klubova iz Francuske izrazio je sućut Ganagu, kao i njihov evropski protivnik. Da stvar bude još gora, Ganago je ostao bez kćeri tek nekoliko dana prije svojeg 24. rođendana.

Za kamerunsku nogometnu reprezentaciju upisao je 11 nastupa, ali nije bio dio ekipe koja je išla na Svjetsko prvenstvo u Katar, prenosi N1. 


(A.R.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.