20.2.2023. 8:30
0
Trener svih trenera dobio mural u rodnom gradu
FOTO: REPREZENTACIJA.BA
Miroslav Ćiro Blažević u rodnom Travniku dobio je veliko priznanje.

Prošle sedmice Miroslav Ćiro Blažević ispraćen je na vječni počinak, a na komemoraciji u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog moglo se čuti koliko je hrvatski trener bio voljen i poštovan među bivšim suradnicima, igračima, ali i brojnim prijateljima.

Uvijek je ponosno isticao svoj rodni Travnik, koji mu se odlučio odužiti prekrasnim muralom u centru grada:

“Ja sam sa velikim ponosom, sa velikim dostojanstvom se falio oduvijek da sam ja iz Travnika”, stoji na muralu koji se nalazi iza crkve sv. Ivana Krstitelja.

Na muralu se može vidjeti Ćiru s ključevima grada koje mu je uručio načelnik Kenan Dautović prošle godine. Tada je zaradio priznanje počasnog građanina Travnika.

Uskoro bi stadion Pirota mogao dobiti ime po Ćiro, piše Travnicki.info.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.