21.2.2023. 13:22
0
U finišu prijelaznog roka na Grbavicu stigla ponuda od 400.000 eura?
Na adresu Željezničara u finišu prijelaznog roka stigla je primamljiva ponuda.

Inostranim klubovima interesantan je veznjak Armin Hodžić, koji je odlično snašao u Dolini ćupova nakon dolaska prošle sezone.

Portal Sport1 javlja kako bivšeg U-21 reprezentativca BiH želi dovesti Dunajska Streda, trenutno drugoplasirani tim prvenstva Slovačke, a zagrijan je i jedan klub iz Turske.

Navodno se radi o ponudi teškoj 400.000 eura. Prijelazni rok u Bosni i Hercegovini traje do 24. februara.

Hodžić je od dolaska u Želju odigrao 31 meč, a sedam puta se upisivao u strijelce. Na kraju sezone mu istječe ugovor.

Riječ je o jako zahvalnom igraču, a trener Plavih Edis Mulalić koristio je 22-godišnjaka na gotovo svim pozicijama.

Hodžić je izdanak škole fudbala Slobode, a u ljeto 2020. je prešao u španski Alcocron, potom boravio na posudbi u portugalskom Estorilu, gdje se nije najbolje snašao. Na preporuku Samira Bekrića skrasio se na Grbavici.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.