25.2.2023. 8:05
0
Ništa im sveto nije - Haos u Turskoj: Navijači se potukli na humanitarnoj utakmici za žrtve zemljotresa
Turski niželigaši Kocaelispor i Sakaryaspor igrali su humanitarnu utakmicu za prikupljanje pomoći žrtvama zemljotresa, a ona nije okončana dobro.

Jedan navijač Sakaryaspora je utrčao na teren i okrenuo šal svog kluba prema navijačima Kocaelispora u pokušaju da ih isprovocira, nakon čega je nastao totalni metež. Kako javljaju oni koji su se našli na licu mjesta, nije došlo do direktnog okršaja među navijačima dva kluba, ali se jesu sukobili navijači Sakaryaspora među sobom.


(A. Balićevac)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.