24.3.2023. 21:19
3
Hadžibegiću se pravdao privatnom obavezom, a danas pjevao njemačku himnu i zabio
Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine Denis Huseinbašić trebao je zaigrati jučer za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na meču protiv Islanda. Umjesto toga, igrao je za mladu reprezentaciju Njemačke.

Faruk Hadžibegić imao je mladog Huseinbašića na svom spisku za početak kvalifikacija za EURO sljedeće godine, ali ga u Zenici nije dočekao.

Nakon što je odbio poziv zbog “privatnih obaveza”, a kasnije tražio još malo vremena da razmisli o pozivu BiH, Huseinbašić je danas igrao utakmicu protiv Japana za U-21 selekciju Njemačke.

Bio je starter, a prilikom intoniranja himni, Huseinbašić je od srca pjevao himnu Njemačke. I ne samo da je igrao od prve minute, već je svoju ekipu spasio od poraza izjednačujućim pogotkom za 2:2, prenosi N1.




(Admir O.)

 

 
3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.