31.3.2023. 18:48
0
Iz FK Sarajevo o glasinama da sele u Butmir: Adresa bordo kluba ostaje ista kakva je bila još od 1949. godine
U pojedinim medijima danas se pojavila informacija kako bi FK Sarajevo mogao iz "Titove" preseliti u "Butmir".

Zaključak je stigao nakon što je direktorica Bordo kluba Ajla Alimanović postavila Instagram story iz prostorija kluba na Butmiru i postavila opis “Nova kancelarija”.

Ta vijest naišla je na negodovanje navijača Sarajeva, a uslijedili su brojni komentari.

Ipak, ispostavilo se kako ta informacija nije tačna, a Sarajevo se na društvenim mrežama oglasilo saopštenjem:

“FK Sarajevo želi demantovati pisanja pojedinih medija koja su izazvala nezadovoljstvo kod naših navijača, a koja insinuiraju izmještanje prostorija našeg kluba u Butmir.

Investiranje i proširenje kapaciteta u Trening centru u Butmiru ne znači napuštanje opštine Centar i zgrade u kojoj je sjedište kluba. Adresa bordo kluba ostaje ista kakva je bila još od 1949. godine, a to je ulica “Maršala Tita”.”, poručili su iz Sarajeva.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.