1.4.2023. 17:44
0
Mulalić u nevjerici nakon utakmice, rijetko kada smo ga vidjeli u ovakvom izdanju
Fudbalski klub Željezničar pretrio je poraz u utakmici 24. kola Premijer lige BiH od Leotara rezultatom 1:0.

Jedini gol na utakmici postigoa je Stojković u 32. minuti susreta i to nakon velike greške odbrambene linije Željezničara.

Loša partija partija fudbalera Želje posebno teško je pala treneru Edisu Mulaliću koji je bio vidno očajan nakon utakmice.

Dok je trener Leotara Marko Maksimović uveliko završio svoju izjavu za Arena Sport, a fudbaleri Željezničara pozdravili Manijake i krenuli ka svlačionici, Mulalić je nekoliko minuta proveo na klupi za rezervne igrače zajedno sa svojim pomoćnikom Harisom Alihodžićem..

Mulalić je očigledno bio u nevjerici onim što je danas vidio od svojih fudbalera, ali i igrača obje ekipe te mu je vjerovatno trebalo vremena da pregrupiše misli prije davanja izjave, prenosi Sport1.

(Ajdin B.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.