20.4.2023. 16:32
0
Zvanično: Sarajevo se nakon više od osam mjeseci vraća na Koševo
Fudbaleri Sarajeva se nakon više od osam mjeseci vraćaju na stadion Koševo.

Bordo tim će u nedjelju od 18 sati dočekati Tuzla City te će tako prvi put od augusta prošle godine igrati na domaćem terenu.

Ovu vijest potvrdili su na zvaničnoj stranici Sarajeva.

Rekonstrukcija travnjaka na Koševu počela je u prvoj polovini augusta 2022. godine, tako da Sarajevo od tada ne igra utakmice na najvećem bh. stadionu.



Sarajevo je ove sezone pred domaćim navijačima odigralo samo dvije utakmice - protiv Sloge i Posušja. Nakon prinudnog odlaska sa najvećeg bh. stadiona goste su u dočekivali na Bilinom polju, stadionu Rođeni u Mostaru, Trening-centru FSBiH u Zenici i stadionu u Doboju kod Kaknja.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.