21.4.2023. 20:15
0
Ulaznice za finale Lige prvaka puštene u prodaju: Cijene idu i do 700 eura
FOTO: AP
Ulaznice za finale UEFA Lige prvaka u Istanbulu puštene su u prodaju u petak, a dostupne su isključivo na zvaničnom portalu za prodaju karata.

Nakon žrijebanja krajem aprila, UEFA će putem e-maila obavijestiti navijače čiji zahtjev za kupovinu karata je proslijeđen dalje.

Navijači će moći kupiti najviše dvije ulaznice u kategoriji koja im je dodijeljena.

Cijena ulaznica puštenih u prodaju je različita u zavisnosti od kategorija. Za katagoriju 1 cijena ulaznica košta 690 eura, za kategorija 2 cijena je 490 eura, kategorija 3 je 180, a kategorija 4 je 70 eura.

Tu su i karte za osobe s posebnim potrebama za 70 eura, a svaka osoba koja je kupi dobit će i ulaznicu za pratioca pored sebe.

Finale Lige prvaka 2023. trebalo bi da se održi 10. juna na Olimpijskom stadionu "Ataturk" u Istanbulu, koji je prethodno bio domaćin finala 2005. u kojem je Liverpul slavio protiv AC Milana i postao evropski prvak.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.