11.5.2023. 21:01
0
Uhapšen golman reprezentacije Srbije, brutalno pretukao mladića
Policija grada Niša potvrdila je u četvrtak da je uhapšena osoba sa inicijalima D.R. zbog učešća u tuči sa još dvije osobe. Lokalni mediji tvrde da se radi o golmanu Radničkog iz Niša, Draganu Rosiću, povremenom reprezentativcu Srbije.

On se sumnjiči da je, zajedno sa dvojicom pomagača, divljački pretukao dvadesetogodišnjeg mladića.

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati u policiji, nakon ćega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Mediji su već objavili i detalje sukoba do koga je u Nišu došlo u utorak uveče.

Rosić je sa prijateljima boravio u jednom noćnom klubu kada je došlo do svađe sa dvadesetogodišnjim mladićem, nakon čega su izašli napolje.

Rasprava je ubrzo prerasla u fizički okršaj u kom su fudbaler i još dvije osobe krvnički pretukle mladića, koji je tom prilikom doživio ozbiljne povrede uslijed velikog broja udaraca nogom u glavu.

Prema prvim informacijama, mladiću je polomljena vilica i primljen je na Univerzitetsku kliniku u Nišu.

Radnički se za sada nije oglasio po ovom pitanju…


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.