23.5.2023. 18:29
0
Snimak uzburkao Britaniju: Zvijezda Formule 1 preotela djevojku poznatom fudbaleru?
Zvijezda Formule 1 Lando Norris pokrenuo je razne vrste glasina nakon što se na društvenim mrežama pojavio video kako se vozi ulicama Monaca ni s kim drugim nego s navodnom djevojkom nogometaša engleskog Chelseaja Joaa Felixa, Magui Corceiro.

Par je primijećen kako se vozi u nečemu što je izgledalo kao plavi vintage Fiat uličicama Monaca, koji će 28. maja biti domaćin utrke F1.

Snimak postao viralan

Kratki snimak odmah je postao viralan, ali je ubrzo nakon toga izbrisan. To je samo rasplamsalo dodatnu vatru na glasine.

Koliko je poznato, portugalski napadač Joao Felix i njegova zemljakinja Magui Corceiro nisu službeno prekinuli vezu koja je započela još 2019.

Nogometaš je tada imao 20, a manekenka samo 17 godina. Par se preselio u Španiju kada je Felix potpisao za Atletico iz Madrida. Činilo se da njihov odnos postaje jak, prenosi Marca.

No, kasnije glasine iz Portugala sugerirale su da je par možda tiho okončao svoju četverogodišnju vezu. Ove najnovije slike samo su uspjele ojačati te tvrdnje.

Norris (24) je, s druge strane, do kraja prošle godine hodao s Luisinhom Oliverom, još jednom zadivljujućom portugalskom manekenkom.

Objavili razlaz

Par je u to vrijeme javno objavio svoj razlaz putem Instagrama.

“Nakon vremena i razmatranja, Luisa i ja smo zajednički odlučili prekinuti našu vezu, ali smo ostali dobri prijatelji”, objasnio je Norris na Instagramu.

Sada postoji mnogo pitanja oko Corceiro i Norrisa, pogotovo šta je radila s Britancem u Monaku ako je navodno još uvijek u vezi s Felixom, koji nastupa za Chelsea kao posuđeni igrač Atletica.

Ni zvijezda F1 ni manekenka nisu se oglašavali otkako je objavljen video.

Snimak možete pogledati OVDJE.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.