2.6.2023. 15:39
0
Samir Bekrić predstavljen kao sportski direktor FK Željezničar
FOTO: N1
Na današnjoj press konferenciji održanoj u Plavom salonu stadiona Grbavica održana je vanredna press konferencija.

Na njoj je na funkciju spotskog direktora imenovan doskorašnji fudbaler Željezničara Samir Bekrić.

Bekrić je i u proteklom periodu obnašao ovu funkciju, ali je uporedo bio i prvotimac ove ekipe.

Po završetku sezone kopačke je okačio o klin, a sada je i zvanično imenovan na novu funkciju.

Na press konferenciji se medijima obratio i predsjednik Željezničara Edis Kovačević koji je govorio o nogom ugovoru Santosa.

“Santos je dao puno Želji, a sigurno je i Željo njemu dao. Neke stvari treba da cijeni. Njegovi predstavnici su došli na sastanak kod nas i postavili su nam pet uslova, da bi potpisao Santos novi ugovor. Mi smo ispoštovali svih pet. Prvi i osnovni uslov je bila Evropa, drugi za platu, treći za trajanje ugovora, četvrti uslov je bio vezan za obeštećenje i peti uslov je bio vezan za podjelu tog obeštećanja. Na sve smo pristali jer su uslovi bili korektni za klub i za igrača. Ono što mi očekujemo jeste da se potpiše ugovor zbog toga što smo ispoštovali sve”, rekao je Kovačević.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.