7.6.2023. 21:47
0
Inter Miami potvrdio dolazak Messija, Argentinac otkrio zašto se nije vratio u Barcelonu
Inter Miami je potvrdio dovođenje jednog od najboljih fudbalera svih vremena Lionela Messija.

Povodom transfera oglasio se i sam Argentinac.

“Da je bilo do novca, otišao bih u Saudijsku Arabiju ili negdje. Činilo mi se da je to previše novca za mene”, rekao je Messsi.

Otkrio je zašto se nije vratio u Barcelonu.

“Navijam za Barcelonu godinama. Mnogo sam razgovarao sa Xavijem. Želio sam se vratiti u Barcelonu, sanjao sam to. Ali nisam želio da dođem u istu situaciju kao prije dvije godine…, da moja budućnost bude u tuđim rukama.

Ideja je bila ako ne vratim u Barcelonu, da ću napustiti Evropu, maknuti od reflektora velikih stadiona i posvetiti se porodici”, dodao je.

Inače, Messi će u novom klubu imati osnovnu platu od 50 miliona eura, plus bonusi.


(Admir O.)

MEssi
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.