8.6.2023. 14:41
0
Ahmedhodžić pred utakmice protiv Portugala i Luksemburga: Očekuju nas zahtjevne utakmice
FOTO: N1
Nakon odlične sezone u klubu Sheffield Unitedu, sa kojim je ostvario plasman u Premijer ligu Engleske, Anel Ahmedhodžić je u odličnom raspoloženju došao na okupljanje reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se od jučer priprema u Zenici za susrete kvalifikacija za EURO 2024. protiv Portugala i Luksemburga.

Ovaj defanzivac je zadovoljan svojom formom i ističe da bh. tim može ostvariti dobre rezultate u junskim kvalifikacionim mečevima.

- Nismo imali niti jednu utakmicu od 8. maja, to je mjesec dana, ali sam sam trenirao u teretani. Imam dobar osjećaj da mogu trenirati sa ekipom i da se spremamo za prvu utakmicu protiv Portugala - kazao je Ahmedhodžić.

Očekuje teške utakmice sa oba protivnika. 

- Prvo igramo protiv Portugala, bit će veći pritisak na njima nego na nama i to moramo iskoristiti. Odradit ćemo dovoljan broj treninga da se spremamo baš za tu utakmicu, a poslije toga ćemo se spremati za Luksemburg. To je baš teška utakmica i moramo biti 100 posto spremni za taj duel - kazao je Ahmedhodžić za službeni stranicu Nogometnog saveza BiH.

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.