31.7.2023. 17:40
0
Addidas ima poseban plan sa Realom, "smetnja" je Modrić?
FOTO: AP
Iako ga navijači Real Madrida priželjkuju, transfer Kylian Mbappea bi mogao izazvati i neke neočekivane probleme u kraljevskom klubu.

Naime, prema pisanju španskog "El Nacionala", Adidas želi da francuska zvijezda uzme dres sa brojem 10. Iz njemačkog giganta sportske odjeće smatraju kako bi prodaja Mbappeovih dresova s brojem 10 znatno pojačala prodaju.

Međutim, problem je što taj broj nosi kapiten hrvatske reprezentacije Luka Modrić.

- Modrić trenutno nosi broj 10 na leđima i zato Addidas želi da ga Real Madrid proda ili mu promijeni broj na dresu - navodi "El Nacional".

Inače, Modrić je Realova "desetka" od sezone 2017/18, a prethodno je nosio dres sa brojem 19. 

Ovog ljeta je produžio ugovor s kraljevskim klubom na još jednu sezonu iako je imao unosnu ponudu iz Saudijske Arabije.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.