3.8.2023. 17:07
0
Misimović govorio o temi koja zanima navijače Zmajeva: “U kontaktu smo”
Iskusni stručnjak Meho Kodro novi je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na konferenciji medije javnosti se obratio i direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović.

Kodro će debi imati 8. septembra protiv Lihtenštajna, a nekoliko dana kasnije protiv Islanda. Prvi spisak Mostarca očekuje se za dvije sedmice, a najavio je kako će biti vrlo malo promjena u odnosu na njegove prethodnike.

Jedno od imena koje se sve glasnije spominje u javnosti jeste ono fudbalera Herthe Harisa Tabakovića. Napadač još nije odlučio za koju reprezentaciju će nastupati, selekciju Švicarske u kojoj je rođen ili Bosne i Hercegovine za koju još uvijek ima pravo nastupati.

Direktor Misimović najavio je mogućnost da Tabaković uskoro obuče dres Zmajeva.

“U kontaktu sam sa Harisom već duži period. Pratio sam njegove igre duži period. znalo se da će mijenjati sredinu. Imamo dobre razgovore, kao što je javno izjavio ima volju da igra za BiH. Do njega je da se dokaže u novoj sredini, ali selektor odlučuje ko će biti pozvan, prenosi N1”


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.