20.8.2023. 20:15
0
Emotivna objava Garze: Vjerujem da se pokojni djed smije s nekog ljepšeg mjesta, njegova dva unuka nose dres BiH
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspjela da se plasira u kvalifikacije za Olimpijske igre 2024. godine.

"Zmajevi" su u finalu pretkvalifikacija izgubili od Poljske (72:76) i tako ostali bez naredne runde.

Navijači su očekivali plasman u kvalifikacije za Igre koje se održavaju u Parizu, ali nažalost Poljska nam je stala na tom putu.

Ipak, bh. tim je tokom ovog turnira dobio dva nova igrača - Luku Garzu i Amara Alibegovića. Obojica su pružili dobre partije, a naročito Garza koji je briljirao protiv Izraela.

Sada se Garza oglasio putem društvenih mreža i poslao poruku navijačima.

- Volio bih da smo donijeli pobjedu kući, ali želio bih da se zahvalim svim ljudima Bosne i Hercegovine, mojim saigračima i trenerima koji su me predivno dočekali i prihvatili. 

Ovo je bilo jedno od najvećih i najljepših koškarkaških iskustava u mom životu, imati priliku da predstavljam Bosnu i Hercegovinu na terenu za mene je neprocjenjivo. 

Znam i vjerujem da se moj pokojni djed smije sa nekog ljepšeg mjesta jer su njegova dva unuka imala priliku da nose ovaj dres (on i Alibegović). Ovo je samo početak. Vidimo se uskoro - poručio je Garza.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.