22.8.2023. 19:37
0
Kad Džeko udara loptu glavom to je kao penal
FOTO: Fenerbahce
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko nastavio je sa sjajnim partijama nakon što je dres Intera ovog ljeta zamijenio onim turskog velikana Fenerbahcea.

Dijamant je na četiri susreta za Fener postigao isto toliko pogodaka, a dodao je i dvije asistencije.

Učinku i majstorijama bh. napadača dive se i regionalni portali, pa je tako Sport Klub objavio tekst pod nazivom: “Kad Džeko udara loptu glavom to je kao penal”, prenosi N1.

“Fenerbahce jedini u Turskoj poslije drugog kola ima dve pobjede, a velike zasluge ima Edin Džeko. Fudbalska zvijezda Bosne i Hercegovine već je postigao tri gola. Posebno je efektan bio prvi pogodak u pobjedi nad Samsumom u gostima. Kad Džeko šutira loptu glavom to je kao penal…”, poručili su sa Sport Kluba.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.