23.8.2023. 18:09
0
Tjelohranitelj prati Messija čak i na terenu, evo o kome je navodno riječ
FOTO: USA TODAY Sports
Snimka čovjeka koji prati bivšeg igrača Paris Saint-Germaina uokolo postala je viralna na društvenim mrežama, s jednim posebnim videom koji ga ističe kako korača gore-dolje po aut liniji tijekom utakmice, prateći Messijeve pokrete.

Sve što trebate učiniti je gledati utakmicu Inter Miamija i vidjet ćete figuru koja prati Messija poput sjene. Bilo da se radi o utakmicama ili oko stadiona, on je uvijek tu i blizu superzvijezde, ali njegov je identitet misterij za javnost. Njegovo ime trenutno nije javno poznato, ali postoje određene glasine.

Tajanstvenog tjelohranitelja u Inter Miami doveo je David Beckham nakon što se Messi pridružio klubu, s njegovom jedinom misijom da štiti bivšeg igrača PSG-a na danima utakmica, prenosi N1.

Bilo da se radi o hodanju od trenera ekipe do svlačionica ili šetanju uz aut liniju, prateći Messijeve pokrete tokom utakmice, on je uvijek u neposrednoj blizini Argentinca i očito svoj posao shvaća vrlo ozbiljno.Kada se pojavi netko tako misteriozan kao što je Messijev tjelohranitelj, a o njemu se vrlo malo zna, sasvim je prirodno da glasine brzo isplivaju na površinu i da priče o njegovoj pozadini podivljaju.

Trenutno postoje glasine koje sugeriraju da je taj lik bivši časnik američkih specijalnih postrojbi i da je možda proveo neko vrijeme na prvoj liniji, predstavljajući svoju zemlju i u Iraku i u Afganistanu.  Jedan poseban video prikazuje čovjeka koji čeka na ulazu autobusa, dopuštajući brojnim igračima Inter Miamija da prođu prije nego što Messi izađe, a on brzo stane u red iza zvijezde, prateći ga.

Jedan dobar primjer njegove brze reakcije nalazi se u videu ispod, gdje nakon što je pratio Messijeve pokrete tokom utakmice, odmah otišao na teren štiteći ga nakon što se oglasio posljednji zvižduk i nakon što su brojni navijači utrčali na teren, prenosi N1.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.