21.9.2023. 15:40
0
"Manijaci" se oglasili nakon poraza Željezničara: Nisu nas pokolebale mnogo gore stvari
Fudbaleri Željezničara priredili su razočarenje svojim navijačima pošto su u zaostaloj utakmici 2. kola Premijer lige BiH izgubili na gostovanju kod dobojske Sloge sa 3:0.

To je treći vezani poraz za "Plave" sa Grbavice nakon što su prethodno izgubili kod Veleža (1:0) i na svom terenu od GOŠK-a (3:2).

Dan nakon utakmice oglasili su se najvatreniji navijači Željezničara, popularni Manijaci koji su i u Doboju bodrili ekipu.

- Poslije teško prospavane noći jedan vid razočarenja je i dalje prisutan. Međutim, nemamo puno vremena za razmišljanje, jer nas već u nedjelju očekuje još jedno teško gostovanje.

Nisu nas pokolebale mnogo gore stvari koje su nas zadesile, pa tako neće ni ova tri uzastopna poraza. Odlazak u Mostar u nedjelju je stvar prkosa, ponosa i inata, onoga što treba da odlikuje i krasi svakog Željinog navijača.

Masovni odlazak u Mostar nam je obaveza jer nas Željo treba - poručili su Manijaci.



Utakmica Zrinjski - Željezničar igra se u nedjelju sa početkom od 19:45 sati.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.