20.10.2023. 22:30
0
Bivši fudbaler Sarajeva zgrožen: Gigović se pozdravlja sa ljudima iz Borca, igrači Sarajeva izbačeni sa stadiona
Perica Ivetić, bivši fudbaler Sarajeva, prokomentarisao je dešavanja na utakmici Borca i Sarajeva.

 Utakmica je završila rezultatom 1:1, što samo po sebi nije skandalozno, ali kako je došlo do tog rezultata, jeste i to poprilično.

Sarajevo je povelo u 68. minuti golom Ajdina Hasića, a tu su prednost držali do duboko u sudijskoj nadoknadi, kada je Zoran Kvržić, fudbaler Borca, pogodio je gol za izjednačenje i slavlje „crveno-plavih“, a gol je došao iz čistog ofsajda. 

– Na početku utakmice sudija koji nije u protokolu za utakmicu dolazi na službeni ulaz i stoji kod tunela, pozdravlja se sa judima iz uprave Borca, a taj sudija je Gigović. Ni to nisam vidio nigdje osim kod nas - napisao je Ivetić i nastavio:

– I možda za kraj, igrači Sarajeva koji su manje ili nisu uopšte igrali, imaju trening i, naravno, čovjek koji radi na stadionu ih je istjerao i rekao da imaju pomočni teren za trčanje. Bruka i sramota. Mislim da nije problem i neće nikad biti problem u Banjoj Luci i ljudima, jer tu ima jako dobrih ljudi, već u ovoj grupi koja nažalost vodi i odlučuje. Seljački maniri i veliki primitivizam tu vlada, nažalost, prneosi Avaz.

(Elmedina H.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.