28.11.2023. 19:35
0
Grahovac: Borac je prvi kandidat za titulu, cilj je dupla kruna
FOTO: facebook/FK borac banja luka
Kapiten FK Borac Banja Luka Srđan Grahovac je govorio za N1 gdje je kao cilj kluba istakao osvajanje duple krune.

“Situacija je takva kakva jeste, ambicije kluba i moje ambicije se poklapaju i nadam se da ćemo ispuniti cilj. U fudbalu nema prostora da se razmišlja unaprijed. Mi gledamo iz utakmice u utakmicu, imamo dobro posložen igrački kadar. Imamo širinu, možda čak i višak igrača. Šta će biti dalje, mi se nadamo da ćemo izboriti mjesto za izlazak u evropska takmičenja. Cilj je dupla kruna, naučen sam da imam najviše ciljeve kao igrač Borca. Sportski je težiti ka tome”, rekao je Grahovac za N1.

“Imao sam priliku igrati u inostranstvu, dosta više se pazi na mlade igrače u vezi pritiska. Ovdje u BiH je pritisak ogroman, kako i na igrače tako i na trenere. Mene kao kapitena raduje da imamo širok igrački kadar, atmosfera je super i to je najveća snaga naše ekipe. Nadam se da će niz bez poraza nastaviti”, kazao je Srđan za N1.

Svoju ekipu je istakao kao prvog kandidata za titulu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

“Mi smo prvi kandidati za osvajanje titule. Tu su Zrinjski i Sarajevo. Tu je ekipa Veleža i Širokog, meni lično se najviše sviđa ekipa Veleža. Mislim da će mnogima pomrsiti račune u nastavku prvenstva. Na dnu ćemo vidjeti, dugo je prvenstvo”, dodao je Grahovac.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.