28.11.2023. 20:28
0
Određeni termina utakmica 16. kola Premijer lige
FOTO: Adem Ćatić/fkž
Susreti 16. kola Premijer lige naše zemlje igraju se četiri dana, što je sada i zvanično potvrdio Nogometni savez naše zemlje.

Kolo će svakako obilježiti derbi Veleža i Sarajeva, a upravo ova dva tima otvaraju 16. kolo duelom u Mostaru. Meč počinje u 18 sati.

U subotu su na programu dva meča.

Od 13:30 sati Tuzla City dočekuje Željezničar na Tušnju, dok od 16 sati u Modriči igraju Sloga Doboj i Borac.

Dan kasnije, tačnije u nedjelju, na programu su dueli Posušja i Igmana, te GOŠK-a i Širokog Brijega. Duel u Posušju počinje od 13 sati, dok se u Gabeli igra od 19:45, po hladnom vremenu i vjerovatno zamrznutom terenu, te će opet biti kritika na račun odgovornih iz NS BiH.

U ponedjeljak se igra jedan meč i to u Ugljeviku. FK Zvijezda 09 će ugostiti Zrinjski, a razlog što se igra ovaj meč tek prvog dana nove sedmice jeste nastup Plemića u Evropi, odnosno gostovanje Az Alkmaaru u Nizozemskoj u četvrtak.

(Aldin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.