7.12.2023. 13:58
0
Zeljković obećao podršku NS BiH za izgradnju južne tribine na stadionu Grbavica
FOTO: ilustracija
Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković danas je u Banjoj Luci primio delegaciju Fudbalskog kluba Željezničar, koju su činili predsjednik Jusuf Tanović i član upravnog odbora Suad Novalić.

Kako je objavio Zeljković, razgovaralo se o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica koja je najavljena za kraj ove godine.

Zeljković je zvanično obećao da će Nogometni savez BiH podržati ovaj infrastrukturni projekt.

"Danas sam u Banjoj Luci primio delegaciju FK Željezničar, koju su činili predsjednik UO Jusuf Tanović i član UO Suad Novalić. Iz prve ruke sam dobio informacije o planovima izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica, kao i budućim planovima u pravcu kategorizacije UEFA 4. Kao predsjednik NS/FS BiH podržavam ovu inicijativu, te pozdravljam podršku koju je pružio Kanton Sarajevo. Podrška od strane Saveza neće izostati, te smo spremni da se zajedno sa lokalnom zajednicom i Vladom Kantona uključimo u ovaj projekat, kako bi se stvorili bolji uslovi za nastupe reprezentacije BiH", piše u objavi Zeljkovića na zvaničnoj stranici.



(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.