19.12.2023. 13:04
1
Vico Zeljković odgovorio na optužbe Mehe Kodre: "Nebulozne priče. Ne može da se pomiri sa tim da nije selektor"
Doskorašnji selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro prozvao je Vicu Zeljkovića, ustvrdivši da mu je "predsjednik Nogometnog saveza BiH rekao da mora staviti trojicu njegovih nogometaša, a potpredsjednik je dodao da i on također ima prijatelja koji treba ubaciti neke svoje igrače".

"Tako sam počeo. To su bili ogromni problemi, veliki nered, a u konačnici su me nakon dvije utakmice otpustili”, rekao je Kodro za sport.jotdown.es.

No, Zeljković je kratko komentirao da su u pitanju "nebulozne priče".

"Nebulozne priče. Ne može da se pomiri sa tim da nije selektor. Rekao sam na tu temu nekoliko puta sve, nemam igrače svoje, niti sam ikom išta ikada tražio oko tog niti ću ikada, ali eto opet da ponovim to još jednom.

Želim mu sreću u izboru nove sredine kad je pronađe i želim mu sve najbolje za nadolazeće praznike", rekao je Zeljković za Mondo.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.