20.12.2023. 14:24
1
Hamza Gasal prvi na listi za napuštanje Grbavice: Na izlaznim vratima još dva fudbalera
FK Željezničar očekuje dosta promjena ove zime jer su Plavi nakon jesenjeg dijela sezone veoma blizu opasne zone što navijači nisu očekivali ni u najgorim snovima.

Poznato je već da Aleksandar Kosorić više neće igrati. Iskusni defanzivan je za Željezničar odigrao posljednji meč u 18. kolu Premijer lige BiH protiv GOŠK-a.

Međutim u Željezničaru se spremaju na još odlazaka iz kluba.

Iako zvaničnih informacija još uvijek nema, kako nezvanično saznaje Sporsport.ba da bi Grbavicu prije isteka ugovora mogao napustiti Hamza Gasal.

Gasal se nije previše naigrao u ovoj sezoni, pa informacije do kojih smo došli dodatno dobijaju na težini.

Navodno ni Gasal, ali ni struka nisu zadovoljni trenutnim statusom.

Mnogo je upitnika na Grbavici kada je igrački kadar u pitanju. Na izlaznim vratima su Irfan Jašarević i Benjamin Šehić.

Navedenom dvojcu ugovor ističe u januaru naredne godine, a za sada nije postignut dogovor o nastavku saradnje. Jašarević se nije dogovorio oko finansija, ali mogao bi se pojaviti na prozivci.

Na ljeto su slobodni i Nedim Mekić, Joseph Amoah, Semir Štilić, Edin Cocalić, Edin Biber i brojni drugi, ali jasno je da će mnogi već ove zime napustiti Grbavicu.

Teško je i pronaći bilo kakvu pozitivnu stvar kada je igrački kadar u pitanju, jer su na Grbavici zaista mnogo lutali u proteklom periodu, piše Sportsport.ba.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.