4.2.2024. 13:25
0
Halilhodžić izjavom razočarao navijače: Znam da me tamo vole, ali vjerovatno neću biti selektor
Bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić, tražen je na afričkom tržištu.

Neke reprezentacije koje su doživjele fijasko na Afričkom kupu nacija, kontaktirale su Vahu. Među njima i Alžir, a sada se spominje i Tunis.

“Želim potvrditi da me zovu sa svih strana. Možda pet ili šest reprezentacija koje su ispale sa Afričkog kupa nacija me kontaktiralo i žele da me angažuju. Ipak, ne mogu otkriti o kojim se selekcijama radi”, kazao je Vaha na poziv novinara o ponudi Tunisa.

“Vjerujte mi, telefon mi ovih dana ne prestaje zvoniti. Još nisam dobio zvaničnu ponudu Tunisa. Znam da me tamo vole, ali vjerovatno neću biti selektor njihove reprezentacije. Ne zaboravite da mnoge reprezentacije u Africi vole Vahida i žele da ih treniram i ne znam šta će se dogoditi u budućnosti”, dodao je Vaha.

Halilhodžić je jedini selektor koji je sa četiri različite reprezentacije otišao na SVjetsko prvenstvo. Vaha je na Mundijal kvalifikovao Obalu Slonovače, Alžir, Japan, Maroko… Njegova nesreća je što je na SP-u vodio tek Alžir, sa kojim je prošao grupu i u osmini finala ispao od Njemačke…

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.