11.2.2024. 17:17
0
Tuzlaci bijesni nakon meča: Je li Sloboda oštećena protiv Sarajeva?
FOTO: screenshot
Fudbaleri Sarajeva plasirali su se u četvrtfinale Kupa BiH nakon što su danas poslije penala izbacili Slobodu (2:1).

Bordo ekspedicija je napustila Tuzlu pjevajući, a navijači Slobode se žale, tvrdeći da je njihov tim oštećen.

Navode kako je penal u trećoj seriji trebao biti poništen. Tada je golman Sarajeva Dejan Iliev odbranio penal Luki Merdoviću pri rezultatu 2:1.

Međutim, Tuzlaci kritikuju sudije Luku Bilbiju i pomoćnika damira Lazića navodeći da nisu vidjeli da Iliev nije bio jednom nogom na gol-liniji.

Prema fudbalskim pravilima, golmani prilikom izvođenja penala moraju jednom nogom dodirivati gol-liniju. U protivnom, penal bi se trebao ponoviti, što u slučaju Luke Merdovića nije bio slučaj.

(Aldin B.)



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.