19.2.2024. 13:32
5
Nakon Širokog, sada i Tegeltija provocira Ibričića: "Nismo baš Real Madrid, ali nam je jutro na plus 9...."
Mnogi su poraz Sarajeva prokomentarisali na razne načine, a najviše je onih koji su se prisjetili izjave sportskog direktora FK Sarajevo, Senijada Ibričića.

Ibričić je Sarajevo uporedio sa Real Madridom, a također tu izjavu prokomentarisao je već sada bivši predsjednik Borca, Milan Tegeltija koji je na društvenoj mreži “X” napisao:

“Nismo baš Real Madrid, ali nam je jutro na plus 9, plus 14, plus 15….sa tendencijom rasta temperature.”



Aludirao je bivši predsjednik na bodovnu razliku na tabeli Premijer lige koju je Borac stekao iskoristivši kikseve svih svojih pratitelja.
5
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.